Rapport från Mälaren Runt 2012 - Jubileumsloppet
Sid 2
   
 
.
30-gruppen
Cyklade som kapten för 30-gruppen ett lyhört trevligt gäng som snabbt blev samspelta, drog i jämn fart runt Mälaren och gjorde livet lätt för sin tacksamme kapten. Stort tack för det!.

Det var en liten chock att se det jättegäng som valt att cykla i vårt fart-intervall. Vi delade upp oss i en 30 och en 32-grupp. Trots det var vi 26 personer som cyklade iväg efter uppdelningen vid Botkyrka kyrka. Jag var från början väldigt skeptisk att kunna hålla ihop/hålla ordning på en så stor grupp, men som sagt det fungerade utmärkt otroligt nog.

Vid Strängnäs växlade 2 deltagare över till den lugnare 28-gruppen, i gengäld fick vi 1 deltagare från 28-gruppen och 1 från den snabbare och lite ryckigare 32-gruppen så antalet deltagare förhöll sig konstant.

Alla deltagarna från Strängnäs fick vi med till målet i Barkarby vilket jag är mer än nöjd med! Bortsett från en svinkall morgon (6 grader), hade vi också vädergudarna på vår sida med labra brisar och fint väder nästan fram till Västerås. Några lättare skurar gav lite stänk på sollbrillerna men påverkade inte moralen i stort. Ett jättefint lopp som gav mersmak!
Daniel Säfström


1 2 3 4  
   

 2012-08-14 Tell

© MR